Casa Penya. Entrega de claus. Foto: Pere de Prada.

Casa Penya. Entrega de claus. Foto: Pere de Prada.

La Casa Penya era una antiga casa arrossera situada al sud de la Marjal d’Almenara, al terme de Sagunt. Actualment és un espai en custòdia d’Acció Ecologista-Agró que s’enriqueix amb el valor natural dels seus voltants: la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya, el saladar amb espècies de vital importància i una zona de dunes amb una gran biodiversitat.

A La Casa Penya comptem amb una exposició didàctica on trobareu informació dels ecosistemes mediterranis, l’evolució del paisatge o els recursos naturals a les zones humides. Parlarem de l’arròs, de la distribució de les aigües i de la Marjal d’Almenara. A més a més la visita al centre es completa amb un xicotet itinerari per la Finca de Penya, els saladar i els muntanyars.

Si voleu conéixer La Casa Penya, podeu sol·licitar una visita guiada o participar en alguna activitat de portes obertes que anirem anunciant a l’agenda d’Acció Ecologista-Agró. A més a més, també teniu la possibilitat de visitar la pàgina web de La Casa Penya, on trobareu tot tipus d’informació sobre este centre d’educació i voluntariat ambiental.

 

Share