Si tens entre 11 i 16 anys, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt i la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró Camp de Morvedre et desafiem este estiu a descobrir el teu costat més salvatge i viure aventures úniques a la Marjal d’Almardà-Almenara. Amb este repte et convidem a participar en la III edició d’Estiu Jove a la Casa Penya, una cita carregada d’activitats a la vora de la mar per a divertir-se, fer amics i amigues i aprendre de la natura. Així que ja saps, si este estiu vols fer el salvatge i ser un animal de marjal, t’esperem del 27 de juny al 8 de juliol en el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà. T’atrevixes a marjalejar???

 

Activitats a la platja, excursions en bici, Masterchef ecològic, passejos a cavall, gimcanes, censos de tortugues autòctones, visites a horts ecològics i moltes més sorpreses t’esperen si t’apuntes a l’Estiu Jove a la Casa Penya, una aventura a la vora de la mar que enguany celebra la seua tercera edició. Els únics requisits per a participar són tindre entre 11 i 16 anys i voler fer el salvatge a la marjal.

 

Esta cita, organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt i la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró Camp de Morvedre, arrancarà el dilluns 27 de juny i finalitzarà el divendres 8 de juliol. Per a participar tens dos possibilitats: apuntar-te a les dues setmanes o només a una d’elles.

 

Tu elegixes quant de temps vols ser un animal de marjal. El preu és de 32 euros per setmana. La matrícula inclou monitors, assegurança, transport intern i, per descomptat, diversió, marjal, aventura i platja tots els dies de 10:00 a 13:30 hores.

 

Amb l’Estiu Jove volem que vos divertiu i aprengueu de la natura a la Casa Penya de Sagunt. Per això, establirem la nostra base d’operacions en este centre d’educació i voluntariat ambiental per a viure després experiències úniques per la platja i la Marjal d’Almardà.

 

Si no vols perdre’t esta oportunitat per a conéixer la Casa Penya, fer amics i gaudir de la natura, apunta’t ja a l’Estiu Jove a la Casa de la Joventut de Sagunt (C/Albalat, NÚM. 1, 96 265 58 80) o al Casal Jove del Port (C/Vent de Marinada, S/NÚM., 96 268 34 39). Si t’atrevixes a marjalejar, vine a fer el salvatge a la Casa Penya!!! No et penediràs!!!

Si vols vore com férem el salvatge l’ estiu passat, no et perdes el següent vídeo: ESTIU JOVE A LA CASA PENYA 2015

Share