El passat diumenge, 21 de febrer, la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró va organitzar l’última visita guiada de l’hivern a la Casa Penya de Sagunt (Camp de Morvedre, València). Si no vas poder vindre i encara no coneixes el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara, no et preocupes. Esta primavera tenim programades sis noves visites guiades. I, a més a més, dos voluntariats de la Colla Verda, un en la Marjal dels Moros i altre en el Delta del Palància, i dues excursions pels assegadors i els camins de l’aigua de la Marjal d’Almardà. Així que pren nota de les dates perquè esta primavera ve carregada d’activitats per a gaudir i descobrir els espais naturals de Sagunt.

 

 

Unes 40 persones es van donar cita el passat diumenge, 21 de febrer, per a descobrir la Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Esta activitat, organitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), era l’última visita guiada de l’hivern que la Comissió d’Educació i Voluntariat Ambiental d’Acció Ecologista-Agró celebrava a la Casa Penya i, per motius d’aforament, molta gent es va quedar en llista d’espera per a poder participar.

Si tu ets un d’ells o simplement tens curiositat per descobrir els tresors naturals d’este centre mediambiental que gestiona AE-Agró, no et preocupes. Esta primavera programarem sis noves jornades de portes obertes a la Casa Penya. Concretament els diumenges 13 i 27 de març, 10 i 24 d’abril i 8 i 22 de maig. Estes visites guiades arrancaran tots els dies a les 11:00 hores i inclouran alguna proposta de voluntariat ambiental per a grans i menuts.

 

 

A més a més de les jornades de portes obertes a la Casa Penya, esta primavera la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró convocarà altres activitats per a descobrir i gaudir dels espais naturals de la Capital del Camp de Morvedre. Per exemple, la Colla Verda, el grup de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt i AE-Agró, té dues cites ja confirmades: el diumenge 6 de març una neteja a la Marjal dels Moros i el dissabte 14 de maig un voluntariat per a continuar restaurant els valors mediambientals del Delta del Riu Palància.

 

Finalment, destacar que esta primavera posem en marxa una nova iniciativa: les excursions per la marjal d’Almardà. Concretament organitzarem dues. La primera serà el dissabte 16 d’abril i discorrerà pels assegadors d’esta zona humida. I la segona, programada per al dissabte 5 de juny, recorrerà els camins de l’aigua de la Marjal d’Almardà.

 

Si vols participar en qualsevol d’estes jornades de natura, que formen part del programa municipal d’educació i voluntariat ambiental de Sagunt, només has d’enviar un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonar pel matí al 962 690 854. Tanmateix, t’hem d’advertir que esta completa proposta de visites, voluntariats i excursions realitzada per AE-Agró està pendent de ser ratificada per l’Ajuntament de Sagunt, amb qui estem negociant per a arribar a un acord per a poder desenvolupar totes estes activitats.

 

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ

Share