L’Escola de la Natura és un projecte dirigit a xiquetes i xiquets de 9 a 12
per a descobrir la natura més propera, aprendre i crear als espais verds de Sagunt.

Un espai per a observar els éssers vius i els hàbitats que tenim més a aprop, en ecosistemes urbans com poden ser parcs i jardins, i també platja, riu i muntanya, aprofitant la riquesa natural del municipi.

La proposota naix davant de la necessitat de relacionar-se amb la natura (sobretot en temps COVID-19), però també per a aprendre a estimar-la i participar en la seua conservació.

Els grups seran reduïts i per a evitar desplaçament es crearà un grup a Sagunt, que es reunirà al pavelló esportiu René Marigil, i altre al nucli del port, que es reunirà al Casal Jove. Seran el punts base d’actuacions, on acudiran les i els participants a les 17h. Les sessions seran fins les 18.30 a Sagunt els dimecres i al Port de Sagunt els dijous.

Per a inscriure’s cal completar el següent formulari. Les places s’atendran per ordre de inscripció, i aquesta ha de ser confirmada per l’organització.

Més informació: agromorvedre@gmail.com/ 684456820 (matins de 9 a 14h)

NOTA: La realització de les activitats serà a l’aire lliure i amb les mesures sanitàries pertinents, a més quedaran suboordinadaes a les mesures i normativa sanitaria que puga anar sorgint en relació a la pandèmia per COVID.

Share